Om het afrekenproces zo makkelijk mogelijk te maken bieden we onze klanten verschillende betaalmethode’s aan. De betaalmethode’s die wij aanbieden zijn:

iDEAL

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen Bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de Bank. In deze omgeving staat de Bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Bancontact

De meest gebruikte betaalmethode van België. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van de consument en meteen verwerkt.

Credit card

Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express.

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.

Bankoverschrijving

Maak het factuurbedrag over naar onze bankrekening. U ontvangt uw bevestiging per e-mail met daarin de bankgegevens en het bestelnummer. De goederen worden enkele dagen gereserveerd voor u en wij verwerken de bestelling onmiddellijk na ontvangst betaling.

ideal bancontact maestro visa visa
Product toegevoegd

Deze website maakt gebruikt van cookies. Als u onze website blijft gebruiken accepteert u het gebruikt van deze cookies.